Головна | | Реєстрація | Вхід

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Преса
Рекомендуємо
...
...
...
...
...
...
...
...
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 46
Block title
Головна » 2012 » Лютий » 3 » 18 січня 2012 року на базі школи було проведено засідання районної «Школи педагогічного зростання»
19:46
18 січня 2012 року на базі школи було проведено засідання районної «Школи педагогічного зростання»

18 січня 2012 року на базі школи було проведено засідання районної «Школи педагогічного зростання» за темою : «Супровід адаптації та  професійного становлення молодих педагогів». На засідання було запрошено молодих спеціалістів району першого року відпрацювання та методистів районного відділу освіти. Засідання проведене з метою представлення         роботи школи з молодими спеціалістами , організації їх супроводу  та професійного становлення. В школі працюють 3 молодих спеціалісти – Чуб Н.В., наставник Петрик Л.М., Біла Т.А.- наставник Самко Л.М., Бокач Л.М.- наставник Дем’янова Л.Л. Складено план проведення засідання , який складався з теоретичного, практичного, екскурсійного блоку. В теоретичний блок був побудований у вигляді практичного-діалогу, в якому молодих спеціалістів познайомили з етапами становлення молодого педагога. Познайомили з роботою наставників , з необхідною шкільною документацією , та планом самовдосконалення. Крім того, молоді спеціалісти прийняли участь в анонімному анкетуванні на виявленнях рівня адаптованості. Слайдова презентація для молодих спеціалістів була підготована Дем’яновою Л.Л. та вчителем інформатики Гнєзділовою В.В.В ході практичного блоку  кожен наставник підготував інтерактивний урок в парі з молодим спеціалістом. Вчитель історії СамкоЛ.М. підготувала відкритий урок з молодим спеціалістом Білою Т.А. у якого вона також є наставником.  За відгуками уроки проведені на високому рівні , інноваційні, з використанням комп’ютерної техніки та інтерактивних методик. Парами вчителів продумані кожні етапи уроку , до участі в уроці запрошувалися і гості - молоді спеціалісти. Після практичного блоку екскурсійний блок підготувала вчитель української мови та літератури Ярошенко Л.П., гості відвідали музейну кімнату , був підготований екскурсовод, учень 9 класу Панченко Борис. В обговоренні приймали участь всі учасники районного засідання «Школи педагогічного зростання», а підготовані заступником директора з ВР Пилипенко О.В. учні 2 класу привітали присутніх чудовими віршами , вручили хліб-сіль , та подарували символічні подарунки.

Під час підведення підсумків гості висловлювали схвальні відгуки про проведення районного заходу, дякували за незвичайну форму проведення, та набуття під час семінару досвіду роботи , який стане їм у нагоді під час проведення власних уроків.

Переглядів: 483 | Додав: Першотравенська-ЗОШ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]