Головна | | Реєстрація | Вхід

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Преса
Рекомендуємо
...
...
...
...
...
...
...
...
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 46
Block title
Головна » 2012 » Вересень » 5 » 1 дзвоник!
20:51
1 дзвоник!
1 вересня 2012 року веселий перелив шкільного дзвінка вкотре зібрав на подвір’ї Першотравенської ЗОШ учнів, батьків, вчителів. Цього року гамірлива учнівська родина поповнилася чотирнадцятьма першокласниками, яких навчатиме мудра й терпляча перша вчителька – Модна Людмила Григорівна
 До Країни Знань найменших школярів запросили казкові герої, веселиі Букварик і Домовичок. За шкільною традицією найстарші учні привітали маленьких друзів, вручивши їм подарунки. 
 Віриться, що учні нашої школи в майбутньому стануть міністрами, вченими, академіками і просто хорошими людьми, адже увесь педагогічний колектив прагне зробити все, щоб у 2012-2013 навчальному році учні підручник
відкривали з цікавістю, а до школи ходили з бажанням.

До нас на свято завітали: виконуючий обов’язки начальника служби у справах дітей Нікопольської РДА Хребтова Наталя Миколаївна,голова Першотравенської сільської ради Литовченко Тамара Миколаївна, директор Першотравневського СБК Волкова Лариса Вікторівна, завідувачка КЗ Першотравневського ДНЗ я/с « Веселка» Сердюк Тетяна Миколаївна, голова батьківського комітету Носевич Олена Миколаївна, депутати сільської ради, члени виконавчого комітету.

Гості  та директор школи виступили із кращими  вітальними словами . Побажали  вдалого нового навчального року, натхнення, терпіння, взаєморозуміння  учням,  вчителям  і батькам.

Сільський голова від імені депутатів районної ради Дудіна Сергія Миколайовича,  Палаша Андрія Андрійовича та від себе особисто подарували в класну кімнату першокласників  палас.  


Для учнів одинадцятого класу це свято було радісним і сумним водночас, бо для них перший дзвоник востаннє лунав в стінах рідної школи.

 На мить вони повернулися в своє дитинство і привітали наймолодших учнів кольоровими кульками та книжками-розмальовками.

На свято прийшли випускники, які вперше переступили шкільний поріг 50 років назад. 1862 року їх приймала до першого класу вчитель, яка зараз на заслуженому відпочинку -Касьянова Ольга Миколаївна.  


  Педагогічний колектив школи усіх вітає з початком нового навчального року. 


Переглядів: 510 | Додав: Першотравенська-ЗОШ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]