Головна | | Реєстрація | Вхід

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Преса
Рекомендуємо
...
...
...
...
...
...
...
...
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 46
Block title
Головна » 2012 » Березень » 23 » Виховна робота - це цікаво
16:54
Виховна робота - це цікаво
   21 березня 2012 року на базі Першотравенської ЗОШ був проведений семінар для заступників директорів з виховної роботи з теми "Особистісно-спрямована організаційно-педагогічна модель управління виховним процесом навчального закладу через взаємодію громадськості, сім'ї та школи". На заході були присутні 24 представники шкіл району. Семінар захоплював своїм різноманіттям та продуманою програмою. Спочатку гостей познайомили у формі слайдової презентації з системою виховної роботи школи та співпраці школи з батьками та громадскістю, яку підготувала та презентувала Пилипенко О.В. Потім гості стали учасниками креативного тренінгу «Мудрість батьківського виховання», на якому вони виконували роль батьків і вирішували на перший погляд легкі життєві ситуації. Тренінг підготовлений і проведений директором школи Дем'яновою Л.Л. Школа пам'ятає і досліджує історичні та народні традиції села, тому гості побували у музейній кімнаті де учні 8 класу познайомили з історією рідного села та на майстер-класі який для них провела вчитель образотворчого мистецтва Воронкіна Н.О. - вироби з тіста "Жайворонок". А на загальношкільному святі "Мама, як тепла весна", учасники семінару набралися стільки позитивних емоцій, що підспівували гурту "Заграва", та сидячи підтанцьовували під запальні танці танцювального колективу "Пролісок".
   Адміністрація школи виносить подяку за допомогу у проведені районного семінару всім членам педагогічного колективу, а особливо педагог-організатору Білій Т.А., вчителю образотворчого мистецтва Воронкіній Н.О., вчителю початкових класів Калєйнік М.М., вчителю інформатики Гнєздіоловій В.В., психологу школи Бокач Л.М., завгоспу школи Ліпській Л.А., бібліотекарю Шевченко К.В., прибиральницям шкільних приміщень та кухарю школи. Окрема подяка мамам, які прийняли участь у святі: Ковальовій В.В. та її донечці Владиславі, Гайдук К.В. та її донечці Констанції, Кричиній А.М. та її донечці Світлані.
Приємно, що ми працюємо у тісній співпраці з сільською радою та сільським будинком культури, тому слова вдячності хочеться висловити сільському голові Литовченко Т.М., та завідуючій БК Волковій Л.В., а також соціальному працівнику сільської ради Коробкіній Т.В., талановитому і неповторному гурту "Заграва", танцювальному колективу "Пролісок" під керівництвом Сердюк Т.І.
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 439 | Додав: Першотравенська-ЗОШ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]